Over ons

 

Welkom op de website van Spraydip.nl

 

Spraydip bied professionele dip spullen aan van de beste kwaliteit voor een scherp tarief.

Wij zijn hoofdleverancier van FullDip voor de Benelux. Daaronder vallen Nederland, België en Luxemburg.

U kan bij ons ook terecht voor een volledige (Spray) dip van uw voertuig of alles wat gedipt kan worden.

Zo kunnen wij ook uw motor, scooter, keuken, caravan, boot, truck, tafel en stoelen, of wat ook maar te spraydippen valt, voor u (laten) dippen.

Wij zitten in de regio Noord-Brabant en Vlaanderen. 

Wilt u graag iets laten dippen in een andere regio? Laat het ons weten. We kunnen dan met u naar een passende oplossing zoeken. We hebben namelijk diverse dippers zitten op verschillende locaties in Nederland en België.

 

Wat is (Spray)dippen?

Je brengt een verf laag aan die ook weer verwijderbaar is. Deze verf is als het ware een vloeibare sticker. Je kunt het op bijna alle oppervlakte spuiten.

Het materiaal, FullDip, (plasti dip) bestaat uit een flexibel vloeibare coating die wordt aangebracht op het voertuig met een speciale spray unit (FD650). Deze coating zorgt voor een professionele afwerking niet alleen visueel, maar ook als een bescherming voor het originele materiaal. Door middel van deze coating kun je de kleur van velgen, bumpers, motorkappen, roosters en antennes veranderen. Alles wat je maar kan bedenken, inclusief complete auto’s!
Het gaat snel, heeft een lange levensduur en belangrijker nog, het komt er ook gemakkelijk en zonder beschadigingen weer af.

FullDip tast op geen enkele manier de originele lak aan wanneer deze op een juiste en correcte manier wordt aangebracht, alleen wanneer de lak in erg slechte staat is of als deze ooit slecht is overgespoten kunnen er wel problemen ontstaan.

Car dipping (Spraydip) is enorm populair in de VS en begint nu ook steeds meer bekendheid te krijgen in Nederland, België en Luxemburg. 

Heb je wel eens overwogen om je auto te laten “wrappen”, maar was het prijskaartje te hoog? Heb je lakschade en is het spuiten van de auto te duur? Of wil je (tijdelijk) een andere kleur op je auto? Overweeg dan nu om je auto te laten (Spray)dippen. Het zelfde resultaat, alleen veel goedkoper, sneller en veiliger voor de auto!

 

Meer info Mail ons [email protected] 

                        

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »