FullDip Chameleon spray (400ml)

FullDip Chameleon sprays

Wilt u uw auto, motor, scooter of fiets dippen? Spraydip biedt u een alternatief voor de bekende Dip, namelijk de synthetische rubber coating van FullDip. FullDip Chameleon spray (400 ml) is een collectie waarin prachtige kleuren met elkaar, of andere effecten, gecombineerd tot een mooie en speciale kleur. Zo is de FullDip Chameleon ICE een dip waarbij pigmenten van goud en blauw ijs gecombineerd zijn. Deze combinatie zorgt voor een uniek en prachtig effect, perfect voor uw voertuig. Kies de kleur die bij u past, en bestel vandaag nog uw favoriete FullDip spray!

 

FullDip kameleon spuitbus; hoe werkt het? 

Voordat u de FullDip Chameleon spray kunt toepassen is het van belang dat u de kameleon spuitbus eerst 2 minuten goed schudt. Daarna kunt u beginnen met het aanbrengen van 1 á 2 dunne mistlagen van de FullDip Chameleon spray. Wanneer deze mistlaag na ongeveer 10-15 minuten gedroogd is, kunt u het materiaal filmvormend en volledig nat besproeien. Dit heeft een langere droogtijd dan de mistlaag, dus neem hier de tijd voor. Voor een duurzame coating is het noodzakelijk dat u minstens 5 á 6 filmvormende lagen van de Chameleon spray aanbrengt. Draai na het gebruik de kameleon spuitbus ondersteboven en houdt de spuitkop ingedrukt tot er geen spray meer uit de spuitmond komt. Op deze manier is het mondstuk gereinigd en kunt u de FullDip Chameleon spray op een later moment hergebruiken. Wilt u meer informatie over hoe het dippen werkt? Neem dan een kijkje bij onze Info en Vragen

 

Uw auto dippen met FullDip Chameleon spray

Het wrappen of compleet laten spuiten van uw voertuig kan erg hoog in de kosten lopen. Gelukkig is daar de FullDip Chameleon spray van Spraydip. Met onze kameleon spuitbus bent u goedkoper uit maar profiteert u toch van een hoge kwaliteit. Wilt u uw voertuig liever laten dippen, in plaats van zelf aan de slag te gaan? Bekijk hier onze mogelijkheden of neem contact met ons op!

 

Overige technische kenmerken:

  • Elastisch rubberen coating voor de bescherming van allerlei soorten oppervlaktes.
  • Stofvrij na ca. 10 minuten
  • Volledig droog na 24 uur.
  • Houdbaarheid van de coating circa 3 jaar
  • Aanbevolen dikte voor maximale duurzaamheid van 0,2 mm.
  • Temperatuurbestendig tot 85 °C
  • UV-bestendig, behalve de fluor-kleuren.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »