Scooter dippen

Wilt u uw scooter dippen? Dan bent u bij Spraydip.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een alternatief voor de bekende dip merken; FullDip®.  Hierdoor bent u nóg goedkoper uit, maar profiteert u toch van een hoge kwaliteit scooter dip. Wij zijn de enige officiële verkoper van FullDip® in de BeNeLux, dus neem een kijkje in ons assortiment. Wilt u het dippen van uw scooter uitbesteden? Wij hebben een overzicht samengesteld met diverse dienstverleners die je daarbij kunnen helpen. 

 

Waarom zou je je scooter dippen?

Een scooter dippen is tegenwoordig enorm populair. Dat komt doordat er vele voordelen verbonden zijn aan scooter dip. Zo is de dip gemakkelijk aan te brengen en kan de laag die tijdens het dippen wordt aangebracht gemakkelijk worden verwijderd. Daarnaast is het dippen een goedkoper alternatief van het wrappen van je scooter. Laat je overtuigen en bekijk de vele rubber coating gallons en rubber coating sprays.

 

Voorbehandelen van je scooter voor het dippen

Zorg ervoor dat het oppervlak volledig schoon en vetvrij is. Je kunt hiervoor de  FullDip® Predip gebruiken. Wil je meer weten over de instructies? Bekijk dan hier onze info & vragen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »