Velgen pakket

Pagina 1 van 2

Iedereen houdt van afwisseling, maar vaak kost veranderen veel geld. Als u bijvoorbeeld een nieuwe set velgen wilt kopen, dan kan de prijs best wel eens oplopen. Het gebruik van Plasti Dip is dan een optie, maar dit is nog steeds aan de prijzige kant. Daar brengen wij graag verandering in! Met onze Full Dip producten heeft u een perfect alternatief voor het dippen van uw velgen. Bent u toe aan verandering en zou u graag uw velgen of wieldoppen willen dippen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Dip uw velgen!

Wilt u uw velgen dippen? Je auto een nieuwe look geven zonder dat je een automonteur bent wordt eenvoudig door je velgen te dippen met Full Dip! Wij hebben al Full Dip velgen sets beschikbaar voor minder dan €24,- euro. Lees verder voor meer informatie over het dippen van je velgen.

 

Welke velgen kunt u dippen?

Vaak worden ‘velgen’ en ‘wielen’ door elkaar gebruikt, maar tussen deze twee zit wel degelijk een verschil. De velg is het metalen gedeelte waar de band op gemonteerd is. De velg samen met de band noemen we het wiel. Velgen zijn dus alleen het metalen gedeelte, daarnaast zijn er ook wieldoppen. Veel wielen hebben wieldoppen die aan de buitenkant van de stalen velg gemonteerd worden. Er zijn verschillende maten, uitvoeringen en materiaalsoorten. In principe kunt u alles dippen; van velgen tot hele auto’s en van koelkasten tot complete keukens. Maar we zullen even focussen op velgen dippen!

 

Full Dip velgen set

Met een complete dip velgen set kunt u iedere set velgen een nieuwe look geven. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan glans zwart, hoogglans zwart of mat-satijn zwart. Uiteraard hebben wij ook diverse kleuren in ons assortiment. Voor iedere auto hebben wij de perfecte kleur. Met de velgen sets van verschillende dips heeft u uw auto binnen een mum van tijd gepimpt, it’s a wrap!

 

Velgen dippen en coatings

Ook zijn er verschillende coatings beschikbaar. Deze kunt u in combinatie met de plasti dip velgen set aanschaffen. Zo is er een zwarte dip velgen set die bestaat uit 3 spuitbussen mat zwart en 2 spuitbussen 1K acrylic Topcoat high gloss. Dit pakket kost €44,95 en hiermee kunt u uw velgen een hoogglans zwarte dip geven. Mocht u de velgen dip verkeerd of te dun aangebracht hebben, dan hebben wij ook een dissolver waarmee u de aangebrachte dip eenvoudig van de velgen verwijderen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »