Velgen pakket

Pagina 1 van 2

Full Dip velgen pakket

Iedereen houdt van afwisseling, maar vaak kost veranderen veel geld. Als u bijvoorbeeld een nieuwe set velgen wilt kopen, dan kan de prijs best wel eens oplopen. Het gebruik van Plasti Dip is dan een optie, maar dit is nog steeds aan de prijzige kant. Daar brengen wij graag verandering in! Met onze Full Dip producten heeft u een perfect alternatief voor het dippen van uw velgen. Bent u toe aan verandering en zou u graag uw velgen of wieldoppen willen dippen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Dip uw velgen!

Wilt u uw velgen dippen? Om dieper in te gaan op dit onderwerp, hebben we eerst meer informatie nodig over de velgen zelf.

 

Welke velgen kunt u dippen?

Vaak worden ‘velgen’ en ‘wielen’ door elkaar gebruikt, maar tussen deze twee zit wel degelijk een verschil. De velg is het metalen gedeelte waar de band op gemonteerd is. De velg samen met de band noemen we het wiel. Velgen zijn dus alleen het metalen gedeelte, daarnaast zijn er ook wieldoppen. Veel wielen hebben wieldoppen die aan de buitenkant van de stalen velg gemonteerd worden. Er zijn verschillende maten, uitvoeringen en materiaalsoorten. In principe kunt u alles dippen; van velgen tot hele auto’s en van koelkasten tot complete keukens.

 

Full Dip velgen set

Met een complete dip velgen set kunt u iedere set velgen een nieuwe look geven. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een matte of glossy look. De goedkoopste velgen set met om uw velgen te dippen kost €23,95. Het pakket bestaat uit 3 spuitbussen van 400 ml en hiermee kunt uw velgen kleuren met dip. Er zijn verschillende Full Dip kleuren om uw velgen te pimpen, zoals roodtinten: Carmin Red, Cherry Red, Roze Metallic of gewoon Red. Ook zijn er blauwe varianten beschikbaar. Gaat u liever voor een subtiele ‘kleur’, dan zijn er verschillende soorten (mat) zwarten en (metallic) zilveren dips voor uw velgen. Met de velgen sets met verschillende dips heeft u uw auto binnen een mum van tijd gepimpt, it’s a wrap!

 

Velgen dippen en coatings

Ook zijn er verschillende coatings beschikbaar. Deze kunt u in combinatie met de plasti dip velgen set aanschaffen. Zo is er een zwarte dip velgen set die bestaat uit 3 spuitbussen en 2 spuitbussen 1K acrylic Topcoat high gloss. Dit pakket kost €44,95 en hiermee kunt u uw velgen een hoogglans zwarte look geven. Mocht u de velgen dip verkeerd of te dun aangebracht hebben, dan hebben wij ook een dissolver. Hiermee kunt u eenvoudig de dip van de velgen verwijderen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »